Grüner Veltliner Ried NEUBERG

Grüner Veltliner Ried NEUBERG

På lager
119,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-3 dage

Helt fantastisk og anmelderrost østrigsk hvidvin på grüner veltliner druen. God til svinekød/gris, lyst kød, grillet fisk, sushi og vegetariske retter.

 

Super fyldig og frisk hvidvin med en flot og lys gul/grønlig farve. En meget harmonisk vin med masser af finesser og smagsnuancer af æble og pære. I glasset er der mange forskellige frugt aromaer, herunder grape og krydderurter. Denne vin er noget helt særligt og aldeles enestående.

Anmeldelser

2019: Mundus Vini - Gold

logo_mundus-vini-gold.jpg

Müller

Müller familiens ejendom er beliggende i det sydlige Kremstal og ledes af brødrene Stefan og Leopold Müller. Deres arbejdsområder er opdelt så det er Stefan der har ansvaret for vinmarkerne, mens Leopold er vinmageren og den salgsansvarlige. Familiens filosofi er at producere vin i respekt og harmoni med naturen. De enkelte markers potentiale udnyttes fuldt ud til at producere helt perfekt modne druer. De ønsker at gøre så lidt som muligt ved druerne og lader de færdige vine afspejle vinmarkernes fine aromaer. Familien lever af deres vinproduktion, men ser det mere som en stor passion. De mener at grundelementet i en stor vin, starter med en høj kvalitet i vinmarken. Det er ikke uden grund at familien vinder priser hvert år for deres vine, og høster flotte bedømmelser i store og anerkendte vinmagasiner.

Vinområdet Kremstal

Kremstal er et af Østrigs klassiske vindistrikter, der spænder over flere forskellige slags terroir. Kremstal består dels af ret stenede skåninger ned mod Krems, dels af mere flade og løssholdige jorde på begge sider af Donau. Generelt er der tale om livlige og frugtige vine på Grüner Veltliner druen. Jordbunden og klippeskråningerne i området resulterer i tørre, friske og fyldige hvidvine. Generelt laves der i dette område meget elegante og mineralske hvidvine.

Se vores andre østrigske hvidvine her.

Årgang
2019
Druesort
Grüner Veltliner
Land
Kremstal, Østrig
Alkohol
13 %
Mad
Svinekød/gris, lyst kød, grillet fisk, sushi og vegetariske retter
Temperatur
8-10 grader
Skruelåg
Ja
Restsukker gram/liter
2
Ingen anmeldelser

Du vil også kunne lide

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.