Vin til pighvar

Vin til pighvar

Pighvar er en fladfisk - nok den mest fornemme af slagsen. Smagen er intens og minder lidt om skaldyr. Da smagen er meget markant, serveres der sjældent kraftigt tilbehør til fisken.

Vælg en elegant vin

Det passer rigtig godt med en fyldig hvidvin med lidt fedme i smagen. En stor flot hvid Bourgogne vil egne sig godt her - prøv en fransk Chablis på chardonnay druen Et andet elegant valg, vil være at drikke en brut Champagne til fisken. Et andet og lidt mere prisvenligt forslag er, at drikke en fransk riesling til fisken.

Rødvin - hvis kraftigt tilbehør

Serveres der mere kraftigt tilbehør til fisken, som f.eks. svampe, kan en rødvin godt passe. Her vil en frugtig rødvin passe godt. Prøv en kølig fransk beaujolais eller italiensk barbera.

Product added to compare.

Vi anvender udelukkende egne cookies, der er strengt nødvendige og lignende teknologier til at forbedre din oplevelse og måle dine interaktioner med vores websteder, produkter og tjenester. Vi bruger ikke cookies til markedsføring med 3. part. Du accepterer, hvis du klikker ok/accept. Læs mere om vores cookies her.

Googles privatlivspolitik.