Vin til oksemørbrad

Vin til oksemørbrad

Rødvin er overordnet den vin der passer bedst til oksekød. Hvis der tages udgangspunkt i den enkle version af oksemørbrad, bør vinen ikke være alt for kraftig. Et godt og klassisk vinvalg til kødet er en fransk vin fra Bordeaux. Her vil den ypperste vinledsager være en fra Pomerol. Generelt passer rødvine med druen cabernet sauvignon perfekt til kød. Prøv derfor også denne australske vin på druerne cabernet sauvignon og shiraz eller en shiraz fra St. Washington.

Grillet mørbrad

Hvis mørbraden er marineret og måske blevet tilberedt på grillen, skal der en kraftigere vin til. Hertil vil en californisk zinfandel, en østrigsk cuvée, østrigsk vin på zweigelt druen eller en italiensk primitivo passe.

Du kan læse de helt generelle råd for hvordan man matcher vin til mad her.



Product added to compare.

Vi anvender udelukkende egne cookies, der er strengt nødvendige og lignende teknologier til at forbedre din oplevelse og måle dine interaktioner med vores websteder, produkter og tjenester. Vi bruger ikke cookies til markedsføring med 3. part. Du accepterer, hvis du klikker ok/accept. Læs mere om vores cookies her.

Googles privatlivspolitik.