Vin til stærk mad

Vin til stærk mad

Når maden er stærk, fungerer det bedst med en vin, der er kold og virker læskende. Vinen bør have noget sødme i sig, for at dulme den stærke og varme fornemmelse i munden.

Hvidvin til stærk mad

Hvidvin er det umiddelbare bedste valg. Husk at vinen bør have tilpas sødme for at harmonere med det stærke. Vi anbefaler:

Rødvin til stærk mad

Sværger du til at drikke rødvin, kan det også lade sig gøre. Vinen bør her være let og serveres afkølet. Vi anbefaler:

  • vin på gamay druen - helst fra Beaujolais i Frankrig

Riesling Göttweiger Berg

Saftig østrigsk hvidvin på riesling druen. God til gris/svinkød, fjerkræ, lyst kød, krydret mad, asiatisk mad, suppe og aperitif.
På lager
135,00 kr.
Becker-Landgraf, Riesling...
  • På tilbud!

Becker-Landgraf, Riesling Trocken

2 Anmeldelser
Frisk og frugtig anmelderrost tysk hvidvin på riesling druen. God til skaldyr, fisk, lyst kød, krydret mad, asiatisk mad, suppe og milde oste.
På lager
125,00 kr.
Product added to compare.

Vi anvender udelukkende egne cookies, der er strengt nødvendige og lignende teknologier til at forbedre din oplevelse og måle dine interaktioner med vores websteder, produkter og tjenester. Vi bruger ikke cookies til markedsføring med 3. part. Du accepterer, hvis du klikker ok/accept. Læs mere om vores cookies her.

Googles privatlivspolitik.