Vin til dessert

Vin til dessert

Der er meget forskel på dessert typer og derfor også forskellige muligheder, når det kommer til det rette vinvalg. Helt generelt gælder det, at vinen skal være lidt sødere end desserten. Derudover skal vinens smag supplere desserten, så man fornemmer at smagene harmonerer godt sammen.

Hvilken vin passer bedst?

Her er nogle generelle retningslinjer du kan følge:

Dalva, Ruby Port

10873
Flot mørkerød Ruby portvin på druen touriga nacional. God til desserter med bær, chokolade, lagrede/kraftige oste og skimmelost.
På lager
139,00 kr.
Product added to compare.

Vi anvender udelukkende egne cookies, der er strengt nødvendige og lignende teknologier til at forbedre din oplevelse og måle dine interaktioner med vores websteder, produkter og tjenester. Vi bruger ikke cookies til markedsføring med 3. part. Du accepterer, hvis du klikker ok/accept. Læs mere om vores cookies her.

Googles privatlivspolitik.