Vin til påske

Vi har her samlet alt hvad du kan få brug for, når du skal finde den vin der passer til påskebordet - uanset om det er til påskelammet eller påskefrokosten.

Til påskelam passer det bedst med en fyldig rødvin. Mange vælger den traditionelle tilberedning med rosmarin, hvidløg og mynte, hvor det passer rigtig godt med en fransk rødvin fra Rhône, en italiensk Barolo eller en spansk rødvin på tempranillo druen. Læs mere om vin til lam her.

Til påskefrokosten, er det ofte øl der serveres til maden. Da det ikke er alle der drikker øl, har vi her forslag til vin der kan passe til frokosten. Kravet til vinen er, at den skal passe godt til de forskellige elementer på bordet, hvilket typisk er forskelligt fisk og forskellige lette lune retter. En god allround hvidvin hertil er en fransk riesling, der har en tilpas balance mellem syre og fylde.

Mange vælger at slutte frokosten af med et ostebord. Et ostebord kan være sammensat af flere forskellige oste - bløde oste, friske oste, blåskimmel og faste oste. Dette kræver i terorien flere forskellige vine. De fleste vil nok vælge at servere en slags vin der kan passe til et bredt udvalg af oste. Her vil det sikreste valg være en hvidvin på riesling druen - enten en fransk eller tysk eller en kølig Ruby portvin. Du kan læse mere om vin til ost her.

Carlo Revello Barolo
Tilgængelig
Italiensk rødvin

Carlo Revello Barolo

10837
0 Review(s) 
299,00 kr.
Intens italiensk barolo rødvin på druen nebbiolo. God til rødt kød, entrcote, lam, vildt med kraftig sauce, trøffel-retter, svampe-retter, kylling, faste oste, sammenkogte kødretter i vinsauce
Dalva, Ruby Port
  • Ny
Tilgængelig
Portvin

Dalva, Ruby Port

10873
0 Review(s) 
119,00 kr.
Flot mørkerød Ruby portvin på druen touriga nacional. God til desserter med bær, chokolade, lagrede/kraftige oste og skimmelost.
La Balade de Coline, Vaucluse
Tilgængelig
Fransk rødvin

La Balade de Coline, Vaucluse

10259
0 Review(s) 
89,00 kr.
Prisvindende Cötes Du Rhône rødvin på druerne grenache, carignan og syrah. Fløjlsblød og letdrikkelig. God til kalv, gryderetter, gris og lam.
Nik Weis, Urban Riesling
  • Ny
Tilgængelig
Tysk hvidvin

Nik Weis, Urban Riesling

14734
0 Review(s) 
129,00 kr.
Ultraharmonisk og smagfuld tysk hvidvin på riesling druen. God til sushi, gris, lyst kød, kylling og asiatisk mad.
Tapas Vin, Tempranillo
Tilgængelig
Spansk rødvin

Tapas Vin, Tempranillo

14160
0 Review(s) 
99,00 kr.
Mørk og fyldig spansk rødvin, lavet på druen tempranillo. God til tapas, oksekød, lammekød, krydret svinekød og gryderetter.
Zinck, Riesling
Tilgængelig
Fransk hvidvin

Zinck, Riesling

19551
0 Review(s) 
139,00 kr.
Fransk hvidvin på riesling druen. God til fisk, muslinger, skaldyr, aperitif, salater med vinaigrette, lyst kød, wok-mad, asiatisk mad, ostebordet og skaldyrssalat.
Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.